Blog

Belevingsavond op een kasteel!

Belevingsavond 13 februari 2018

1

Voor de aspirant weddingplanners organiseren wij elke kwartaal een inspirerende belevingsavond. Dit is elke keer in een andere vorm. Op 13 februari was het tijd voor de eerste belevingsavond van het jaar. Het was een locatie bezoek, en niet zomaar een locatie maar een prachtige kasteel.

Bij sommige planners misschien bekend, want de conferentie van 2015 vond hier plaats.

Kasteel Wijenburg in Echteld! Dit is een must voor onze aspirant planners om te bezichtigen.

2.jpg

De avond begon met de ontvangst in de ‘bibliotheek’ deze zaal heeft de feeling zoals de naam al zegt van een bibliotheek. Met de boeken en open haard heeft het een hele gezellige sfeer. Nadat we compleet waren konden we beginnen met de rondleiding door gastheer Johan Huisman. Hij bracht onze planners langs alle zalen en kamers van het kasteel, wat nog weleens een hele beklimming was.

3

Het kasteel was vroeger een congres centrum en pas begin 1995 begonnen hier huwelijken plaats te vinden. Elke kamer heeft zijn eigen identiteit en dat is goed terug te zien, zo heb je bijvoorbeeld de ridderzaal met een 18e eeuw uitstraling, maar helemaal compleet af te stylen naar eigen wens. Voor het diner is het ook mogelijk wijn te proeven in de wijnkelder, een leuke bezigheid voor je gasten als het bruidspaar wil omkleden, foto’s maken, uitrusten, noem het maar op..

Er kunnen hele grote bruiloften worden gehouden, maar door de vele zalen waaronder de herenzaal is het ook zeker mogelijk om met een kleinere gezelschap je bruiloft te vieren.

Na de rondleiding heeft Johan de dames ook verteld met wat voor systeem zij werken. Hier werd verteld hoe zij een offerte opzetten en hoe het bruidspaar hier zelf ook toegang in heeft, super ideaal! Voor een weddingplanner is dit een super systeem wat heel wat werk bespaart. Zo kan door dit systeem de volgende dag al een offerte klaar staan met moodboard en al!

7

Onder de indruk van dit systeem werd het tijd voor een borrel om gezellig na te kletsen. Hier kon iedereen netwerken met elkaar en alle vragen nog aan Johan gesteld worden. Door de goede zorg van Wijenburg konden alle planner met een gevulde maagje en een (top!) leveranciers op zak weer terug naar huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s