Blog

Wedding Professionals Event 2017

Jaarlijks wordt vanuit de facebookgroep de Wedding Professionals het Wedding Professionals Event georganiseerd. Dit jaar zou de 5e editie worden en zat er een compleet nieuwe organisatie op het evenement onder leiding van Frederiek Klop.

Voorafgaand het event is er een shoot georganiseerd waar The Weddingplanner Vlog uiteraard bij aanwezig was. 

De fijne leveranciers die met elkaar samenwerkte in combinatie met het prachtige kasteel Woerden zorgde voor een waar sprookjesachtig tafereel. Het thema van de shoot was Maskerade en dit kwam mooi naar voren tijdens zowel de shoot als het event. Bij het event was het idee erachter om achter je masker vandaan te stappen en jezelf echt te laten zien: “Who’s behind?”. Een mooie initiatief en iets wat veel vaker gedaan mag worden!

Ook Elizabeth van The Best of Times Films was aanwezig en maakte deze prachtige preview.

Het event zelf was enorm interessant. Aan de ene kant het aspect van jezelf ontwikkelen, durven vragen te stellen en nieuwe tips en tricks op doen en aan de andere kant de mogelijkheid tot netwerken in een prachtige locatie met heerlijk eten en drinken!

De gastvrijheid van Kasteel Woerden was groot en je voelde je dan ook meer als welkom. Het diner vond plaats in de gewelve wat zich onder de grond bevond! Toen ik dit hoorde was ik even bang om in een kleine donkere ruimte terecht te komen waar iedereen acute claustrofobie zou krijgen, maar niets was minder waar. De lange prachtig gestylde tafel nodigde uit en de verlichting was al net zo sfeervol.

Al met al heb ik een leuke verzorgde avond gehad vol met informatie, inspiratie en lekker eten. Zowel de sprekers als de besproken onderwerpen waren interessant en het was naast een netwerk event ook gewoon echt een avondje uit.

Dit event is gecreëerd in samenwerking met Frederiek Klop WeddingplannerMoniek van Gils Fotografie • Best of Times Films • Best day ever events • Gebakkerij • Bloom your life weddings • Kasteel Woerden •

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s