Styled shoots

Styled shoot – Breakfast at Tiffany’s

In november 2017 bestaat Weddingplanners International 12,5 jaar. Een heuze mijlpaal die uiteraard gevierd moet worden. Dit gebeurde tijdens de Weddingplanners Conference die we elk jaar organiseren.

Om deze conference kracht bij te zetten hebben we een styled shoot georganiseerd in het thema; Breakfast at Tiffany’s. Audrey Hepburn heeft het afgelopen jaar als een groots icoon voor ons gefungeerd en met deze ode aan haar hoopte wij iedereen alvast warm te laten draaien voor ons prachtige event.

5N4A3717-2

Voor deze shoot wilde we graag samenwerken met de beste van de beste om zo een shoot van mooie kwaliteit neer te kunnen zetten. Het model was hierin erg belangrijk. Het moest een Audrey Hepburn geïnspireerd verhaal worden en daar hoorde natuurlijk een model bij die dit kon neerzetten. 100% gelijkenis was niet nodig maar we zochten wel naar een bepaalde vibe. Gelukkig is dit na een lange zoektocht goedgekomen en heeft Lisa Audrey mooi tot haar recht laten komen!

5N4A3644

Het was ook erg belangrijk dat de details zouden kloppen. Dit begon natuurlijk met de kleding en haar en visagie maar moest ook doorgevoerd worden in de sieraden, drankjes en taart. De parels op de taart waren overigens met de hand 1 voor 1 erop bevestigd!

Wij kijken met enorm veel plezier terug op de samenwerkingen tijdens en het eindresultaat van de shoot. Nogmaals een enorm dankjewel voor alle leveranciers die hebben meegewerkt aan ons project!

De promo voor het event is gemaakt door Jacqueline Slenders van Stories to Tell en wat waren we hier ongelofelijk blij mee. Precies hoe we het in gedachte hadden!


Uiteraard had Fleur ook weer de camera mee en is er een Weddingplanner Vlog gemaakt!

Deze shoot is gecreëerd in samenwerking met Jorik Algra Fotografie • Stories to Tell • The Beautiful Bride Company • Green Village • BarblogSugarlips CakesDRKS • Locomix • Bella Chic Fashion •

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s